عنوان دانلود پاورپوینت کنسرو ماهی

در کنسرو ماهی از ماهی های مختلفی استفاده می شود از جمله ماهی تون،ساردین،سالمون وچند گونه دیگر ماهي تون: انواع ماهي تون از خانواده اسکومبرویيد(Scombridae) و از ماهيهاي دريايي ميباشند که در اقيانوس کبير، هند، اطلس و بعضي درياهاي وابسته به اين اقيانوسها هم اکنون فایل با مشخصه ی دانلود پاورپوینت کنسرو ماهی وارد وب شده اید برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب یا دریافت فایل بروید.

در کنسرو ماهی از ماهی های مختلفی استفاده می شود از

جمله ماهی تون،ساردین،سالمون وچند گونه دیگر

ماهي تون:

انواع ماهي تون از خانواده اسکومبرویيد(Scombridae) و از ماهي‌هاي دريايي مي‌باشند که در اقيانوس کبير، هند، اطلس و بعضي درياهاي وابسته به اين اقيانوس‌ها از جمله آب‌هاي جنوبي ايران(درياي عمان، تنگه هرمز و قسمتي از خليج‌فارس) پراکنده‌اند که داراي جنس و گونه‌هاي متعددي مي‌باشند.

ويژگي‌هاي استاندارد مواد اوليه:

ماهي

روغن

نمک

آب

ظروف بسته‌بندي (قوطي)

لاک‌ها

فرآيند توليد:

ماهي پس از صيد(مرگ) در اثر فعاليت باکتري‌ها و آنزيم‌ها به سرعت ويژگي‌هاي خود را از دست داده و پس از مدتي علايم فساد در آن ظاهر مي‌گردد. لذا جهت افزايش زمان ماندگاري آن بر اساس اصول نگهداري مواد غذايي مراحل زير در مورد آن انجام مي‌گيرد:

1- از بين بردن ميکروارگانيسم‌هاي موجود در حد امکان يا جلوگيري از فعاليت آن ها به وسيله پخت اوليه(Pre–cooking) به کمک بخار يا هواي داغ.

2- توقف يا کاهش سرعت فعاليت آنزيم‌ها و جلوگيري از دستيابي به اکسيژن، جهت ممانعت از فعل و انفعالات شيميايي از طريق جاگذاري ماهي‌ها در قوطي و خالي کردن نسبي هواي قوطي‌ها قبل از دربندي.

3- حفاظت محصول مورد نظر از آلودگي مجدد، از طريق دربندي قوطي‌ها و اعمال فرآيند حرارتي نهايي (Heat Processing) به‌مدت 65 دقيقه در دماي 121- 110 درجه سانتي‌گراد.

ارزش غذايي:

مواد مغذي در 100 گرم کنسروماهي تون(Tuna) در روغن به شرح زير است:

آب: 6/52 گرم انرژي: kcal 288 پروتئين: 2/24گرم

چربي: 5/20گرم خاکستر: 4/2 گرم ساير: مواد معدني و ويتامين‌ها.

در حال حاضر سرانه مصرف ماهي در کشور حدود 5 کيلوگرم است که در مقايسه با متوسط سرانه دنيا(22 کيلوگرم) ميزان کمي است که يکي از علت‌هاي آن مي‌تواند فسادپذيري بيش از حد ماهي باشد، چرا که مصرف ماهي فاسد، مسموميت و حساسيت شديد براي مصرف کننده به دنبال دارد. بنابراين با مصرف کنسرو ماهي ضمن تامين انرژي مورد نياز بدن، به نوعي کمبود يا فقدان ماهي در سبد غذايي نيز جبران مي‌گردد.

شامل 16 اسلاید POWERPOINT



مطالب دیگر:
📚بررسی احکام وضعی تولد از مادر جایگزین نسب ارث📚بررسی ارث زن در قانون ایران📚بررسی ازدواج موقت📚بررسی اشتباه در قرارداد📚بررسی اصل 158📚متره و برآورد كامل یك ساختمان 3 طبقه همراه با پلان معماری📚بررسی اصل برابری طرفین دعوی در آیین دادرسی مدنی📚بررسی اصل قانونی بودن مجازات و جرائم📚بررسی اعتبار مصوبات دولت📚بررسی اعتبارات اسنادی📚بررسی اعتراض شخص ثالث📚بررسی اقدامات تامینی و تربیتی📚ایکائو📚بررسی آسیب شناسی مبارزه با جرائم مواد مخدر در ایران📚بررسی جایگاه دیوان عالی کشور در نظام حقوقی ایران📚بررسی حدود و اختیارات و وظایف شورای نگهبان📚بررسی ساختاری تفاوت دیه زن و مرد در قانون جزایی ایران📚بررسی صلاحیت تکمیلی دیوان بین المللی دادگستری در توسعه حقوق بین الملل📚بررسی فرزند خواندگی در حقوق ایرن📚بررسی فصل 14 قانون خدمات کشوری و قانون استخدام کشوری