عنوان دانلود پاورپوینت در باره ی کنسرو ماهی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد اسلاید : 16اسلاید نمونه متن : در کنسرو ماهی از ماهی های مختلفی استفاده می شود از جمله ماهی تون،ساردین،سالمون وچند گونه دیگر ماهي تون: انواع ماه هم اکنون فایل با مشخصه ی دانلود پاورپوینت در باره ی کنسرو ماهی وارد وب شده اید برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب یا دریافت فایل بروید.

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 16اسلاید

نمونه متن :

در کنسرو ماهی از ماهی های مختلفی استفاده می شود از

جمله ماهی تون،ساردین،سالمون وچند گونه دیگر

ماهي تون:

انواع ماهي تون از خانواده اسکومبرویيد(Scombridae) و از ماهي‌هاي دريايي مي‌باشند که در اقيانوس کبير، هند، اطلس و بعضي درياهاي وابسته به اين اقيانوس‌ها از جمله آب‌هاي جنوبي ايران(درياي عمان، تنگه هرمز و قسمتي از خليج‌فارس) پراکنده‌اند که داراي جنس و گونه‌هاي متعددي مي‌باشند.

ويژگيهاي استاندارد مواد اوليه:

ماهي

روغن

نمک

آب

ظروف بستهبندي (قوطي)

لاکها

فرآيند توليد:

ماهي پس از صيد(مرگ) در اثر فعاليت باکتريها و آنزيمها به سرعت ويژگيهاي خود را از دست داده و پس از مدتي علايم فساد در آن ظاهر ميگردد. لذا جهت افزايش زمان ماندگاري آن بر اساس اصول نگهداري مواد غذايي مراحل زير در مورد آن انجام ميگيرد:

1- از بين بردن ميکروارگانيسم‌هاي موجود در حد امکان يا جلوگيري از فعاليت آن ها به وسيله پخت اوليه(Pre–cooking) به کمک بخار يا هواي داغ.

2- توقف يا کاهش سرعت فعاليت آنزيم‌ها و جلوگيري از دستيابي به اکسيژن، جهت ممانعت از فعل و انفعالات شيميايي از طريق جاگذاري ماهي‌ها در قوطي و خالي کردن نسبي هواي قوطي‌ها قبل از دربندي.

3- حفاظت محصول مورد نظر از آلودگي مجدد، از طريق دربندي قوطي‌ها و اعمال فرآيند حرارتي نهايي (Heat Processing) به‌مدت 65 دقيقه در دماي 121- 110 درجه سانتي‌گراد.

ارزش غذايي:

مواد مغذي در 100 گرم کنسروماهي تون(Tuna) در روغن به شرح زير است:

آب: 6/52 گرم انرژي: kcal 288 پروتئين: 2/24گرم

چربي: 5/20گرم خاکستر: 4/2 گرم ساير: مواد معدني و ويتامينها.

در حال حاضر سرانه مصرف ماهي در کشور حدود 5 کيلوگرم است که در مقايسه با متوسط سرانه دنيا(22 کيلوگرم) ميزان کمي است که يکي از علتهاي آن ميتواند فسادپذيري بيش از حد ماهي باشد، چرا که مصرف ماهي فاسد، مسموميت و حساسيت شديد براي مصرف کننده به دنبال دارد. بنابراين با مصرف کنسرو ماهي ضمن تامين انرژي مورد نياز بدن، به نوعي کمبود يا فقدان ماهي در سبد غذايي نيز جبران ميگردد.

ويژگيهاي استاندارد فرآورده نهايي:

- قوطي پرشده اين فرآورده بايد عاري از زنگ زدگي، باد کردگي، لحيم شدگي، ضرب ديدگي در ناحيه دربنديي با علائم نشت و يا ساير آثار ناشي از فساد محتويات درون آن باشد.

- محتوي گوشت موجود در فرآورده، بايد بدون زوايد غير گوشتي مانند پوست، فلس، استخوان، باله، دم وامعاء واحشاء و دلمه خون آشکار باشد.

- چنانچه محصول تحت عنوان "کنسرو ماهي تون با گوشت تکه‌اي" عرضه مي‌شود، ميزان گوشت خرده در آن بايد بيش از 50 درصد وزن کل محتوي قوطي آبکش شده باشد.



مطالب دیگر:
بررسی كاربرد رنگ در دكراسیون داخلی منزلبررسی كاربرد مواد نانو ساختار در صنعت ساختمانبررسی كایزن از طریق كنترل كیفی جامعبررسی كنترل قالب بندی قبل از بتن ریزیبررسی كنترل های حرارتی در سیستم های دماییبررسی كنترل های فشار در سیستم های تهویه و حرارتیبررسی گزارش کار اموزی احداث ساختمان مسكونیبررسی گزارش کار اموزی در شرکت ساخت و ساز(ساخت بنا)گزارش کار اموزی در شرکت ساخت و سازگزارش کار اموزی در کارگاه ساخت دستگاه های صنعتی(گارکاه تراشکاری و جوشکاری)گزارش کار اموزی رشته ی عمران(کار ورزی در شهرداری)گزارش کار اموزی رشته ی معماری با موضوع نظارت بر ا جرای ساختمانگزارش کار اموزی ساخت ساختمان اسکلت فلزیگزارش کار اموزی (ساخت بنا 4 طبقه بتنی)بررسی گزارش کار مکانیک خاکبررسی گزارش کارآموزی در شرکت ساخت و ساز(ساخت بنا)بررسی گودبرداری و خاک برداریبررسی لوله كشی چیلر به فن‌كویلبررسی لوله های مسی و کار با انهابررسی ماده ی پوزولان